"6'lı play-off'a kalmak için şansımız var"
Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi 12'li play-off tur rövanş maçında PGE Skra ile karşılaşacak Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, 6'lı play-off'a kalmak için hala şansları olduğunu belirtti.
2013.01.21 18:01 - Son Güncellenme: 2013.01.21 18:01 - Spor - HABER MERKEZİ
Voleybolda, Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi 12'li play-off tur rövanş maçında Çarşamba günü deplasmanda Polonya'dan PGE Skra ile karşılaşacak Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, "6'lı play-off'a kalmak için hala şansımız var" dedi.
Uğur Özden, yaptığı açıklamada, İzmir'de ilk maçta 3-1 yenildikleri rakiplerini Polonya'da mağlup etmeleri halinde altın set oynayacaklarını belirtti.
Henüz hiçbir şeyin bitmediğini kaydeden Özden, "6'lı play-off'a kalmak için hala şansımız var. Bunu sonuna kadar kullanacağız. Takımımıza güvenimiz tam" dedi.