6,2'lik depremden sonra vatandaşlar geceyi dışarıda geçirdi!
İstanbul'da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından geceyi evlerinde geçirmek istemeyen bazı vatandaşlar sokaklarda ve camilerde uyumayı tercih etti. Çoğu vatandaş battaniyeleri ile camilere sığındı ve parklara çadır kurarak geceyi atlatmaya çalıştı. Türk Kızılay ve Vakıflar Genel Müdürlüğü gece boyunca gıda dağıtımı yaptı.
2025.04.24 07:37 - Son Güncellenme: 2025.04.24 07:40 - Güncel - AA
Fatih'teki çeşitli parklarda bazı vatandaşlar kurdukları çadırlarda kalırken bazıları ise yere serdikleri yataklarında uyumayı tercih etti.
Vatandaşların bazıları ise arabalarının içinde uyurken görüntülendi. İstanbul Valiliği'nin açıklaması sonrası gece boyunca vatandaşların kullanımına açık olan camiiler de vatandaşların uyumak için tercih ettiği mekanlardan oldu.
Bazı vatandaşlar soğuğa karşı ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Bazı vatandaşlar ise çay kahve içerek ısındı.
Fatih'te bulunan Şehzade Camii içerisinde vatandaşların uyuduğu anlar görüntülendi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
25:19
-
00:34
-
02:02
-
01:00
-
00:27
En Çok Okunanlar
- Tarih şimdiden verildi! Bursalıya hayır...
- 27 yıllık efsane adım adım iflas ediyor!
- Bursa Büyükşehir müjdeyi vermişti:...
- BURULAŞ duyurdu: O gün hizmet vermeyecek!
- Bursa'ya an itibarıyla giriş yaptı: Sakın...
- Emeklilik planınızı akıllıca yapın!
- Kimse beklemiyordu: Bir anda karar alındı!...
- Bursa'ya uyarı üstüne uyarı! Kuvvetli...
- Bursa'nın dev şirketine üst düzey atama!
- Bursa için geri sayım başladı: En kısa...
- Tarlaya gittiler, gözlerine inanamadılar!...
- Gece yarısı Bursa'da korkutan kaza!
- Bursa'da define kazısında facia! Ölü ve...
- Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı açıkladı: 15...
- Bursa'da alacak verecek kavgasında...