5 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda 10 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Amasya merkezli 5 ilde FETÖ/PDY'nin güncel yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yüklü miktardaki parayı paketleyip kargoyla birbirlerine gönderdikleri ortaya çıktı.
2022.10.21 16:04 - Son Güncellenme: 2022.10.21 16:04 - Güncel - HABER MERKEZİ
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, örgütten kopmaları engellemek, örgütü canlı tutmak, mahrem birimlerin ve finansal birimlerin yeniden canlandırılması faaliyetlerini yönettiği tespit edilen 10 şüpheli Amasya, Ankara, İstanbul, Edirne ve Samsun'da gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aralamalarda örgütün finansında kullanıldığı tespit edilen yüklü miktarda döviz ve TL ile bir el telsizi ele geçirildi. Şüphelilerin paraları paketleyerek kargoyla birbirlerine gönderdiği belirlendi.
Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 4'ü hakkında adli kontrol kararı uygulandı. Gözaltındaki 3 şüphelinin sorgusu sürüyor.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:17
-
00:14
-
00:52
-
01:51
-
00:25
En Çok Okunanlar
- Bursa'da kafasına sıkıp, aracıyla uçuruma...
- UEDAŞ duyurdu: 16 Şubat Bursa'da...
- Eve erken gelen koca, karısını başkasıyla...
- Bursa'da izdiham! Bedava olduğu duyan...
- Bursa'da 650 lira için en yakın arkadaşını...
- Hentbol antrenörü Bursa'daki maçta kalp...
- Bursa'da kahvehaneye saldırı: Silahlar...
- Bursalılar nihayet geliyor! Uyarı verildi,...
- Bursalılar hazır olun: Kar geri dönüyor!...
- Bursa'da zincirleme kaza! Ambulansın...
- Bursa'da felçli direksiyon başına geçti......
- Bursa'da yola fırlayan çocuğa araç çarptı!
- Bursa'da korkutan kaza! Kontrolden çıkan...
- Tayfun Demirören tutuklandı
- Merve Taşkın'a ev hapsi verildi