42 KİŞİ İLE DARBE YAPILMAZ

42 KİŞİ İLE DARBE YAPILMAZ

Albay Dursun Çiçek, Balyoz Davası'ndan da tutuklandı

2011.02.18 17:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
42 KİŞİ İLE DARBE YAPILMAZ

İrticayla mücadele eylem planı" davası kapsamında tutuklu bulunan Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek, "balyoz davası" kapsamında da tutuklandı.

Albay Çiçek mahkeme çıkışında, "Dijital bir iftira ile karşı karşıyayız, hakkımızı her yerde arayacağız" dedi.

'42 KİŞİ İLE ZATEN DARBE YAPILMAZ'
"Balyoz davası" kapsamında hakkında çıkartılan yakalama kararı ardından bugün tutuklu bulunduğu Hasdal Cezaevi'nden Beşiktaş'ta bulunan İstanbul Adliyesi'ne getirilen Albay Çiçek, İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kendini savundu. Mahkemede söz alan Çiçek, "Hazırladığım iddia edilen bir liste var. 42 kişiden oluşan bir liste. Bu listedeki 42 kişiden sadece 2 sini tanıyorum. Ayrıca 42 kişi ile zaten bir darbe yapılması söz konusu değildir. Balyoz davasının temelini oluşturan seminerler sürecinde Irak savaşı vardı. Ben İskenderun'da Deniz Kuvvetleri'nde görevliydim. İstanbul'a gelip o seminerlere katılmam da mümkün değildi. Hakkımdaki tutuklama kararının ortadan kaldırılmasını talep ediyorum" dedi.

'HAKKIMIZI HER YERDE ARAYACAĞIZ'
Mahkeme heyeti sanık Çiçek hakkındaki yakalama kararını yüzüne okuyarak Çiçek'in bu dava kapsamında da tutuklanmasına hükmetti. Albay Çiçek, mahkeme çıkışında gazetecilere, "Dijital bir iftira ile karşı karşıyayız, hakkımızı her yerde arayacağız" dedi. 

ENSONHABER

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.02.18 17:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A