4 yıl sonra açılan tabuttan bozulmamış ceset çıktı

4 yıl sonra açılan tabuttan bozulmamış ceset çıktı

ABD'de tabutundan özel bir tören için çıkartılan rahibe herkesi şaşırttı. Mucize olarak nitelendirilen gelişme sonrası kadının cesedinin bozulmadığı ortaya çıktı.

2023.05.30 11:55 - Son Güncellenme: 2023.05.30 11:57 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
4 yıl sonra açılan tabuttan bozulmamış ceset çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaleti şu sıralar ilginç günlerden geçiyor. Yüzlerce insan 'mucize' olarak nitelendirdikleri bir rahibenin naaşını görebilmek için sıraya giriyor.

Söz konusu rahibenin adı Wilhelmina Lancaster. Lancester 2019 yılında 95 yaşında hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta bir gelenek kapsamında tabutu açılan Lancester'in cesedinin bozulmadığı ortaya çıktı.

İNFİAL YARATTI

Basına açıklamalarda bulunan bir yetkili, günde 1000 ziyaretçi beklediklerini ancak bu sayının her geçen dakika katlanarak arttığını belirtti. Manastıra hafta sonuna kadar 20 binden fazla kişinin gelmesi bekleniyor.

Milliyet'in haberine göre, kalabalığın beklenmedik artışı sonrası polis ekipleri güvenlik önlemlerini artırdı. Kiliseye giden bazı yollar kapatılırken bölgeye polis mobil komuta merkezi eklendi.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2023.05.30 11:55 - Son Güncellenme: 2023.05.30 11:57 - HABER MERKEZİ
A