30 yaşındaki yengesini erkeklere pazarladı!

30 yaşındaki yengesini erkeklere pazarladı!

Adana'da ağabeyinin nikahsız birlikte yaşadığı kadına fuhuş yaptıran 19 yaşındaki Barış Ç., müşteri gibi davranan polise yakalandı.

2016.10.06 11:12 - Son Güncellenme: 2016.10.06 13:18 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
30 yaşındaki yengesini erkeklere pazarladı!
01:06 Masaj salonuna fuhuş baskını

İLGİLİ VİDEO

Masaj salonuna fuhuş baskını

01:15 Bursa'da fuhuş operasyonu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da fuhuş operasyonu

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Yavuzlar Mahallesi'nde oturan Barış Ç.'nin kadın pazarladığı bilgisini alan polis, şüpheliyi takibe aldı. İrtibata geçtiği Barış Ç. ile müşteri gibi pazarlık yapan polis, 140 TL karşılığında ilişkiye girmek için 30 yaşındaki Elif D.'nin evine gitti. Barış Ç., sohbet sırasında başka kadın da bulabileceğini söyleyip, telefonla Ayşe C.'yi eve çağırdı. Polisi, eve gelen Ayşe C. ile birlikte Barış Ç. ve Elif D.'yi gözaltına aldı.

Ahlak Büro amirliğinde sorgulanan Elif D.'nin, Barış Ç.'nin ağabeyi ile nikahsız birliktelik yaşadığı ortaya çıktı.

Ayşe C., mağdur olarak ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçundan arandığı belirlenen Barış Ç. ile Elif D. aynı suçlama ile adliyeye sevk edildi. Barış Ç. ile Elif D., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.10.06 11:12 - Son Güncellenme: 2016.10.06 13:18 - HABER MERKEZİ
A