3 çocuk annesi kadın komşusuyla kayıplara karıştı

3 çocuk annesi kadın komşusuyla kayıplara karıştı

KONYA'da ev kadını Aliye Irmak, biri 2 aylık diğerleri ise 8 ve 11 yaşındaki 3 çocuğunu ve eşini bırakıp, iddiaya göre kendisi gibi 3 çocuk annesi komşusu Şerife B. ile birlikte ortadan kayboldu.

2013.07.11 11:03 - Son Güncellenme: 2013.07.11 11:03 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
3 çocuk annesi kadın komşusuyla kayıplara karıştı

12 gündür eşinden haber alamayan Recep Irmak, "Nereye ve neden gittiğini bilmiyorum. 12 gündür haber alamıyoruz. Hayatından endişe ediyorum. En azından bebeğimiz için geri gelmesini istiyorum" dedi.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan 33 yaşındaki Recep Irmak, geçen 29 Haziran günü duş almak için banyoya girdi. Bu sırada 12 yıllık eşi 30 yaşındaki Aliye Irmak da, kundaktaki 2 aylık Eray ile 11 yaşındaki Ahmet ve 8 yaşındaki Barış'ı öptü ve çöp atmaya gittiğini söyleyerek kapıyı kilitleyip evden ayrıldı. Banyodan çıktıktan sonra eşinin evde olmadığını gören Recep Irmak, kapının da kilitli olduğunu fark etti.

Kendisindeki anahtar ile kapıyı açan Recep Irmak, eşinin cep telefonuna boş mesaj gönderen komşuları 30 yaşındaki ev kadını Şerife B.'nin evine gitti. Komşularının da evde olmadığını gören Recep Irmak, cep telefonundan eşine ulaşmaya çalıştı. Ancak cevap vermemesi üzerine, dönmesi için beklemeye başladı. Yaptığı araştırma sonrası eşi ve komşusunun mahalleden birlikte ayrıldıklarını öğrenen Recep Irmak, eşinin geri gelmemesi üzerine polise kayıp müracaatında bulundu. Şerife B.'nin ise yanına evdeki 400 lira ile 30 gram altını da aldığı öne sürüldü.

'BEBEK ERAY HASTALANDI'

12 gündür eşinden haber alamayan Recep Irmak, çocuklarını alıp babasının evine yerleşti. Komşu kadın Şerife B.'nin eşi Bayram B.'nin de 3 çocuğunu alıp babasının evine yerleştiğini belirten Recep Irmak, eşinin evi terk etmesine bir anlam veremediğini ifade etti. Eşiyle hiçbir probleminin olmadığını belirten Irmak, şunları söyledi:

'Hayatımız düzenli bir şekilde devam ediyordu. Aramızda herhangi bir problem yoktu. Evden hiç bir şey almadan sadece nüfus cüzdanını alıp çıkmış. Geride 2 çocuğumuzu ve kundaktaki bebeğimizi bırakarak evi terk etmiş. Neden gittiğini bilmiyorum. Eşim ortadan kaybolduktan sonra bebeğimiz Eray hastalandı. Beslenemediği için zayıf düştü. Şu an da hastanede tedavi altında. En azından bebeğimiz için geri dönmesini bekliyorum. Hayatından da endişe ediyorum."
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.11 11:03 - Son Güncellenme: 2013.07.11 11:03 - HABER MERKEZİ
A