27 ÜLKEDEN 100 ÖĞRENCİ BURSA'DA BULUŞTU
AIESEC Bursa Şubesi'nin gerçekleştirmiş olduğu Orta Ve Doğu Avrupa Liderlik Ve Gelişim Kongresi Holıday Inn Hotel Bursa'da 27 ülkeye ait masaların açılması ve açılış kokteyli ile başladı.
2011.04.07 15:47 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
06-10 nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kongrenin amacı; kongre katılımcıları arasında uluslararası bağlantılar kurulması, ülkeler arası kültürel anlayış sağlanması ve kişisel gelişim ve takım yönetimi hakkında eğitimler ile gençlerin gelişimine katkı sağlamasıdır.
-LİDERLİK, DÜNYA SORUNLARI VE YÖNETİM TEKNİKLERİ EĞİTİMLERİ DÜZENLENİYOR
AIESEC BURSA ŞUBE BAŞKANI MUSTAFA ÖZENEN, "Kongre kapsamında 27 ülke ve 100 yabancı öğrencinin katıldığı organizasyonumuzda, liderlik, dünya sorunları, yönetim teknikleri ve vizyon yaratma konularında eğitim alacaklar" dedi. Bursa ve Türkiye'nin tanıtımında AIESEC Bursa olarak büyük öneme sahip olduklarının altını çizen özenen şu şekilde konuştu:
"AIESEC Bursa olarak gerçekleştirdiğimiz Orta Ve Doğu Avrupa Liderlik Ve Gelişim Kongresi, Bursa'nın ve Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Birçok ülkede aktif olarak faaliyet gösteren aıesec şubelerine bakıldığında bursa şubemiz Avrupa'da 2, dünya şubeleri arasında ise 10'ncu sırada bulunan en aktif şubedir" diye ekledi.
-AIESEC 2015 VİZYONUNA BURSA DAMGASI
Her 5 yılda bir gerçekleştirilen vizyon belirleme çalışmalarının merkezinin bu yıl Bursa olduğunu ve bu doğrultu da bir ilke imza attıklarını belirten özenen, AIESEC Bursa olarak üzerimize düşen sorumluluğumuzun farkında olduklarının ve bu sorumluluğun verdiği özgüven ile daha büyük organizasyon ve kongreler düzenlemek istediklerini söyledi.
* KONGREDE YER ALAN BAŞLICA ÜLKELER ; Hırvatistan,Bulgaristan,Danimarka,Mısır,Romanya,Rusya,Çekcumhuriyeti,Tayvan,Azerbaycan,Ermenistan,Avusturya,Kostarika,Hindistan,Fas,Tunus,Pakistan,Macaristan,Türkiye,Yunanistan Ve Çin Halk Cumhuriyeti