20 yıl sonra düğünlerini yaptılar

20 yıl sonra düğünlerini yaptılar

ADANA'nın Kozan İlçesi'nde 20 yıl önce kaçarak evlenen 39 yaşındaki Sinan Doğantemur ile 5 çocuğunun annesi 40 yaşındaki Meral Doğantemur, damatlık ve gelinlik giyip salonda düğün yaptı.

2013.06.29 13:36 - Son Güncellenme: 2013.06.29 13:36 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
20 yıl sonra düğünlerini yaptılar

 

 

Kozan'da düğünlerde şarkı söyleyen Sinan Doğantemur, 20 yıl önce Meral Doğantemur'u kaçırdıktan sonra birlikte resmi nikah kıydırdı. Çift, para sıkıntısı nedeniyle düğün yapamadı. Çifttin, bugün en büyüğü 19 yaşında olan 5 erkek çocukları oldu. Düğün yapmadan evlenmeleri içlerinde uhde olarak kalan çift, yıllar sonra düğün yapmaya karar verdi. Sinan Doğantemur'un çalıştığı düğün salonunda hazırlıklar yapıldı, damatlık ve gelinlik alındı. Çift, dostlarına davetiye gönderildi. Çiftin çocukları 19 yaşındaki Mücahit, 16 yaşındaki Ömer, 14 yaşındaki Emin, 11 yaşındaki Fatih ve 6 yaşındaki Ali Hamza'nın da katıldığı düğünde çift, gönüllerinde eğlendi. Gelin Meral'e kına da yakıldı.

Meral Doğantemur, düğün yapma ve gelinlik giyme hayalini gecikmeli olarak gerçekleştirmesine rağmen mutlu olduğunu anlatırken eşive çocuklarına teşekkür etti. Sinan Doğantemur de, şöyle konuştu:

"Düğünlerde şarkı söylerken eşim yanıma gelir. Eşimin gelinlere sürekli hayranlıkla baktığını gördüm. Ekonomik durumumuz elvermediği için bugüne kadar düğün yapamadık. Bu sürede 5 çocuk büyüttük. Yıllar geçti. Eşimin yerine kendimi koydum. Biraz da empati yaparak eşimin gelinlik giymesi gerektiğini düşündüm. Düğünümüzde de çocuklarımız sağdıcımız oldu. Çok mutlu olduk."

Her çocuğa anne ve babasının düğününü görmenin nasip olmayacağını belirten Mücahit Doğantemur ise, "Annem ile babam evlendiklerinde düğün yapamamışlar. Aile dostlarımızın öncülüğünde geciken bu düğünü yaptılar. Böyle güzel bir şeye biz de öncü olduğumuz için sevinçliyiz" diye konuştu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.06.29 13:36 - Son Güncellenme: 2013.06.29 13:36 - HABER MERKEZİ
A