20 SANİYELİK GÖRÜNTÜYLE DÜNYAYA MEYDAN OKUDU
Libya Cumhurbaşkanı Muammer Kaddafi, ülkesi dışında olduğuna yönelik iddiaları yalanladı.
2011.02.22 12:21 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Dünya - HABER MERKEZİ
Kaddafi'nin Venezuela'ya kaçtığı iddia edilmişti. Yaklaşık 42 yıllık iktidarına karşı başlayan isyan sonrası ilk kez Libya Devlet Televizyonu'nda görülen Kaddafi, başkent Trablus'ta olduğunu söyledi. Kaddafi, "Memnunum. Çünkü bu akşam Yeşil Meydan'da gençlerin önünde konuşuyordum. Fakat yağmur yağdı. Allah'a şükür bereket yağıyor. Bazıları için şuna açıklık getirmek istiyorum: Ben Trablus'tayım. Venezuela'da değil. Bu kanallara inanmayın. Onlar köpek. Hoşçakalın" dedi.
20 SANİYELİK KONUŞMA
Konuşma, yaklaşık 20 saniye sürdü. Muammer Kaddafi, 60'lı yıllardan kalma görülen küçük bir İtalyan otomobilinin koltuğunda elinde beyaz bir şemsiyeyle görüldü. Libya'nın başkenti Trablus'ta iki gündür yağmur yağıyor. Kaddafi, başkentte olduğunu kanıtlamak için böylesi bir yol seçmişe benziyor. Libya Cumhurbaşkanı'nın açıklaması, Devlet Televizyonu'nda yerel saatle gece ikide yayımlandı.
ESKİ İNGİLİZ DIŞİŞLERİ BAKANI: AKLİ DENGESİ BOZUK
Muammer Kaddafi'nin konuşmasını BBC'ye yorumlayan, İngiltere'nin eski dışişleri bakanlarından Lord Owen, Libya liderinin akli dengesinin bozuk olduğunu söyledi. Lord Owen, Libya'daki gelişmelerin dünya barışı için de doğrudan tehdit oluşturduğunu belirtti.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:59
-
00:26
-
01:50
-
01:58
-
01:29
En Çok Okunanlar
- İki otomotiv devi Türkiye'de fabrika...
- Dünya balinanın yuttuğu adamı konuşuyor!...
- Bursa'da o yola dikkat: Trafiğe kapatılacak
- Bursa'nın eski adı nedir?
- Bursa trafiğinde akılalmaz anlar!...
- Bursa'da 'lan' kavgası! Duyunca deliye...
- Yüksekten düşen itfaiye eri şehit oldu
- Ruhsat yok, işyeri yok: Evlerinde döner...
- İhtiyaç kredisi limitleri yükseltildi
- Bursa'da Ramazan pidesi ne kadar olacak?...
- Bakanlıktan yeni ifşa: Ünlü kahve markası...
- Benzer olay Bursa'da da yaşanmıştı! Dünya...
- Antalya'dan kalkan uçak, yolcuların...
- Haftada 3 gün çalışarak 15 bin TL kazanma...
- Bursa Nilüfer'e 5 yıldızlı otel konforunda...