16 yaşındaki İkra Nur Türksoy eğlenmek için gittiği evde vahşice katledildi
Kayseri'de eğlenmek için gittikleri arkadaşlarının evine giden 16 yaşındaki İkra Nur Türksoy, 17 yaşındaki B.A tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.
2021.08.17 13:42 - Son Güncellenme: 2021.08.17 13:43 - Güncel - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Eğlenmek için geldiği evde genç kızın katili oldu
Korkunç olay Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Bahçesaray Mahallesi'nde gece meydana geldi.
B.A. ile İkra Nur Türksoy, eğlenmek için arkadaşlarının evine gitti. Burada Türksoy ile erkek arkadaşı arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.
Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüşürken B.A., evde bulunan pompalı tüfekle Türksoy'u başından vurdu. Evdekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Türksoy'un hayatını kaybettiğini belirledi. B.A. ise polis ekiplerince gözaltına alındı. İkra Nur Türksoy'un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.