14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdi: "100 yıl da cezaevinde yatsam..."

14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdi: "100 yıl da cezaevinde yatsam..."

Kayseri'de 14 yaşındaki kız ile cinsel ilişkiye giren ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklu yargılanan 22 yaşındaki sanık, mahkemede, "Birbirimizi çok seviyoruz. Bana cezaevindeyken mektup gönderdi. 100 yıl geçse de beni bekleyecekmiş. Ben de 100 yıl cezaevinde yatsam, çıkınca o kızla evleneceğim" diyerek kızın gönderdiği mektubu mahkemeye sundu.

2016.05.10 11:28 - Son Güncellenme: 2016.05.10 12:40 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
14 yaşındaki kızla cinsel ilişkiye girdi: "100 yıl da cezaevinde yatsam..."
03:37 Cinsel istismar mağduru çocuğa meydan dayağı

İLGİLİ VİDEO

Cinsel istismar mağduru çocuğa meydan dayağı

Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık E.Y. (22) ile avukatlar hazır bulunurken, mağdur İ.E. (14) duruşmaya katılmadı.

Sanık E.Y., mağdur ile 23 Ekim 2015'te Facebook üzerinden tanıştıklarını ifade ederek, "Cinsel birliktelik olmadı ama kendi isteği ile bir şeyler yaşadık. Her şeyi kendi istedi. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Cinsel birliktelik olmadığı için bunun suç olduğunu bilmiyordum. Cezaevindeyken bana mektup yolladı. Mektubunda beni bekleyeceğini, 100 sene de geçse beni bekleyecek. Biliyorum, bekleyeceğim derse bekler. Ben de 100 yıl cezaevinde yatsam, çıkınca o kızla evleneceğim" diyerek kızın gönderdiği mektubu mahkemeye sundu.

Cumhuriyet savcısı, sanığın 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun cinsel istismarı' suçlarından cezalandırılmasını istedi. Sanık avukatının süre istemesi üzerine mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.05.10 11:28 - Son Güncellenme: 2016.05.10 12:40 - HABER MERKEZİ
A