13 yaşındaki kızının paylaşımını görünce dehşet saçtı: Boğarak öldürdü
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir kız çocuğu babasının evinde ölü bulundu. Bilekleri kesilmiş halde yaralı bulunan babası ise hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan babanın ifadesi ortaya çıktı.
2025.02.11 15:30 - Son Güncellenme: 2025.02.11 15:30 - Güncel - AA
Hatip Mahallesi'nde yaşayan A.Y'nin (44) sosyal medya hesabındaki paylaşımından intihar girişiminde bulunacağını düşünen yakınları durumu polise ihbar etti.
Bunun üzerine A.Y'nin evine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce kapı çilingir vasıtasıyla açtırıldı.
Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde evde bulunan A.Y'nin kızı 13 yaşındaki S.Y'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
BİLEKLERİ KESİLMİŞ BULUNDU
Bilekleri kesilmiş halde yaralı bulunan A.Y. ise sağlık ekiplerince Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
A.Y'nin bir süre önce eşinden ayrıldığı ve sosyal medya hesabında eski eşini sorumlu tutan bir paylaşım yaptığı tespit edildi.
Hastanedeki tedavisi tamamlanan A.Y, polislerce gözaltına alındı.
ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ
Şüpheli baba A.Y. ifadesinde olay günü kızını okuldan alarak eve getirdiğini anlattı.
İfadesinde kızının sosyal medya hesabında erkek arkadaşıyla paylaşımlarını gördükten sonra çok sinirlendiğini ifade eden A.Y, "Eve geldikten kısa bir süre sonra bu sebeplerden dolayı kızımla tartıştık. Akabinde sinirlenerek kızımı kanepede boğdum, daha sonra intihar etmek amacıyla ilaç içtim ve kendi bileklerimi kestim." dedi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:46
-
00:46
-
00:29
-
00:10
-
00:20
En Çok Okunanlar
- Instagram ve Twitter'da bant daralması!...
- Yarın gece başlayacak! Akaryakıta...
- Bursa'da büfe hırsızları yakalandı!
- Köpeği uçağa kabul edilmeyince dehşet...
- Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın
- Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Bu...
- Sanatçı Ercan Saatçi serbest bırakıldı
- CHP'de cumhurbaşkanı adayı bugün belli oluyor
- Meteoroloji 5 günlük hava tahminini...
- Ekrem İmamoğlu tutuklandı
- Emeklilerin bayram ikramiyesi...
- 1 çocuk annesi 26 yaşındaki polis memuru...
- 'Gözaltına alınan kadınların 'çıplak...
- Bursa'da trafikten kaçmak için başvurduğu...
- Alman otomotiv devi işçilerine 20 milyon...