13 yaşında cep telefonu hayali ile can verdi

13 yaşında cep telefonu hayali ile can verdi

Bursa'da cep telefonu parası biriktirmek için girdiği iş yerinden evine dönen 13 yaşındaki çocuk, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

2011.07.16 16:38 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
13 yaşında cep telefonu hayali ile can verdi

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Mudanya yolu Emek Kavşağı'nda meydana geldi. Karanfil Caddesi Fethiye Sokak'ta ikamet eden Ahmet ve Nurcan Özkan çiftinin iki çocuğundan küçüğü olan 13 yaşındaki Osman Özkan, okulların yaz tatiline girmesinin ardından ailesinden izin alarak kendine cep telefonu almak için bir beyaz eşya servisinde çalışmaya başladı. Evine servisle giden Özkan, dün gece saatin geç olması nedeniyle araçtan Mudanya yolu Emek Kavşağı'nda indi. Ana yoldan karşıya geçmek isterken bir
otomobilin altında kalan çocuk, olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Osman Özkan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Hala Ayten Özkan, yeğeninin Güner Rubacı İlköğretim Okulu'nun başarılı öğrencilerinden olduğunu ve 8. sınıfa takdir belgesiyle geçtiğini belirterek, "Çok istediği bir cep telefonu vardı. Onu almak için yaz tatilinde bir tanıdığın yanında işe girdi. Her akşam eve servisle gelirken, dün akşam servisten Mudanya yolunda inmiş. Çok üzgünüz" dedi.
Küçük çocuğun cenazesi, Emek Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığına defnedildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.07.16 16:38 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A