Çiçeği burnunda gelin düğün günü hayatını kaybetti!

Çiçeği burnunda gelin düğün günü hayatını kaybetti!

Genç kadın, korkunç kazadan saatler önce gelinliği içinde fotoğrafını paylaşmıştı. Çifte kutlamanın yaşandığı düğün günü trajediyle sonlandı.

2024.04.17 15:50 - Son Güncellenme: 2024.04.17 15:52 - Dünya - MİLLİYET
A
Çiçeği burnunda gelin düğün günü hayatını kaybetti!

Çiçeği burnunda gelin, nişanlısıyla dünyaevine girdikten yalnızca birkaç saat sonra yüzme havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

Trajedi, Pazar öğleden sonra Brezilya'nın doğusundaki São Paulo'da kiralık bir kır evinde meydana geldi. Nikahtan sonra gerçekleşen partide, düğünün yanı sıra Gazano'nun kızlarından birinin doğum gününü de kutlanıyordu.

ÇİFTE KUTLAMA TRAJEDİYE DÖNÜŞTÜ

Yüzme bilmeyen Elisangela Gazano'nun su kenarında dans ederken dengesini kaybettiği bildirildi. Davetliler 38 yaşındaki kadını kurtarmaya çalıştı ve acil servisleri aradı. Ancak genç kadın hastaneye kaldırıldığı sırada kalp krizi geçirdi. Beş çocuk annesi kadının hastaneye vardığında öldüğü açıklandı.

Yerel bir haberde, Gazano'nun su kenarında dans ederken takılıp düştüğü yazıldı. Genç kadın saatler önce sosyal medyada, nişanlısıyla evlendikten sonra beyaz gelinliğiyle imza attığı anları gösteren bir fotoğraf paylaşmıştı.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2024.04.17 15:50 - Son Güncellenme: 2024.04.17 15:52 - MİLLİYET
A