Bursa'da silahlı saldırı! İki kişi can verdi

Bursa'da silahlı saldırı! İki kişi can verdi

Bursa'da park halindeki otomobilin içinde pompalı tüfekle saldırıya uğrayan iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Katil zanlısı, silah sesini duyan trafik polisi tarafından gözaltına alındı.

2021.01.15 20:39 - Son Güncellenme: 2021.01.16 00:04 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da silahlı saldırı! İki kişi can verdi
00:54 Bursa'da silahlı saldırı! İki kişi can verdi

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da silahlı saldırı! İki kişi can verdi

Olay merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar Mahallesi'nde yan yolda park halindeki 16 LV 550 plakalı Şahin marka aracın içinde saat 20.15 sıralarında yaşandı.

İki arkadaş araç içinde pompalı tüfekle saldırıya uğradı.

Sürücü direksiyon başında, arkadaşı ise kapıdan dışarı çıkmak isterken yere yığıldı.
Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yapılan incelemede iki arkadaşın hayatını kaybettiği belirlendi.

Emniyet şeridi çeken polis, olay yerinde inceleme başlattı. Katil zanlısı ise silah seslerini duyarak olay yerine gelen trafik polisi tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bursa'da, Orhan Aksu (35) ve Orhan Eren'in (40), aralarında husumet bulunan Levent K. (60) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülmesinin ardından olay yerine gelen Aksu'nun ağabeyi Fatih Aksu ve halası Ayten Aksu, sinir krizi geçirdi.

Fatih Aksu polis ekiplerince güçlükle sakinleştirildi. Gözyaşlarına hakim olamayan Ayten Aksu ise "Ah benim aslan oğlum, iki metre boyun vardı, nerelerdesin yavrum, sen kedilere bile 'pist' demiyordun" diyerek, feryat etti.

Zanlı ile ölen kişilerin, 15 gün önce de aynı mahallede bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadıkları, aralarında bu nedenle husumet oluştuğu öğrenildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.15 20:39 - Son Güncellenme: 2021.01.16 00:04 - HABER MERKEZİ
A