2024 Mart ayının burç yorumları

Korhan Kılınçkaya, Mart ayında gerçekleşecek astrolojik olayları ve bunların etkilerini kaleme aldı.

8 Mart - Merkür Neptün Kavuşumu

Zihnimizin bulanık olduğu, aldanmalara ve yanlış anlaşılmara açık birkaç gün geçirebiliriz. Yeni anlaşmalar, teknoloji alışverişleri için uygun bir zaman değil.

10 Mart - Mars Uranüs Karesi

Reformist hareketler, insanlık, hak ve adalet için savaş verme zamanı fakat ani ve dürtüsel tepkilere de açık bir dönem. Sakarlıklar ve kazalar için ekstra dikkatli olunması gerekiyor.

10 Mart - Güneş Uranüs Altmışlığı

Kişiliğimizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyduğumuz, kendimizi ifade etmekte yeni ve ilgi çekici yollar bulduğumuz bir dönemdeyiz. İrademiz güçlü ve istediklerimizi elde etmek doğrultusunda karşımıza çıkan engellere yaratıcı çözümler getirebiliyoruz.

10 Mart - Merkür Koç'ta!

11 Mart - Merkür Plüton Altmışlığı

Zihinsel olarak odaklanma kapasitemizin çok yükseldiği, derinlere inmek araştırma yapmak için oldukça elverişli günler. Ayrıca dönüştürücü konuşmalar yapabilir, büyüklerimizden güçlü tavsiyeler alabilir veya tavsiyeler verebiliriz.

12 Mart - Venüs Balık'ta!

17 Mart - Güneş Neptün Kavuşumu

Hassas, duygusal, yaratıcı ve bir o kadar da belirsiz, karışık ve yanılgılara açık bir dönem. İsteklerimiz bulanmış, sis bulutunun arkasına saklanmış şekilde hissedebiliriz. Kendimizi ifade etmekte karışıklıklar yaşayabilir, alınganlıklar ve yanlış anlamalar içerisine düşebiliriz. Spiritüel açıdan ise çok verimli, ilhamlı günlerde olacağız.

19 Mart - Merkür Kuzey Ay Düğümü Kavuşumu

Hedeflerimize giderken aklımızı da doğru kullandığımız, yeni fikirleri hayatımıza olumlu bir şekilde adapte ettiğimiz ve networkumuzu etkin kullandığımız bir zaman dilimi.

20 Mart - Güneş Koç'ta!

Eklenme: 2024.03.01 12:22
Son Güncellenme: 2024.03.01 12:29
Kategori: Yaşam

Öne Çıkan Galeriler

Sürekli güzel ve yakışıklı olma çabası kişil...
Sürekli güzel ve yakışıklı olma çabası kişil...