2024 Mart ayının burç yorumları

Korhan Kılınçkaya, Mart ayında gerçekleşecek astrolojik olayları ve bunların etkilerini kaleme aldı.

Mart ayının önemli gökyüzü açıları
1 Mart - Güneş Jüpiter Altmışlığı

Ay'ın güzel açılarından. Kendimizi ifade etmede kolaylıklar yaşayacağımız, avantajımıza durumların gelişebileceği, eğitim, yurt dışı ve yabancılar ile ilgili konular açısından güzel bir dönem.

1 Mart - Venüs Chiron Altmışlığı

İkili ilişkilerde engeller ve zorlanmalarla beraber bir öğrenme, acılardan ders alma, insanlara acılardan öğrendiklerimizle faydalı olma sürecine de giriyoruz ve bugün bunu en etkili kullandığımız zaman.

2 Mart - Venüs Kuzey Ay Düğümü Altmışlığı

Ödüllendirici ve kolaylaştırıcı Venüs kadersel kararlarımızı ve bunlar doğrultusunda gitmek istediğimiz yoldaki engelleri azaltıyor ve bu açı süresince rüzgarı arkamıza alıyoruz.

3 Mart - Venüs Uranüs Karesi

Özellikle sosyal ilişkilerde değişim istediğimiz, farklı bir şeyler yapmak istediğimiz bir dönem. Bir süre sosyallikten uzak kalmak bile söz konusu olabilir. Hayatımıza aniden yeni insanlar girebilir veya çıkabilir. İlginç insanlarla tanışabiliriz.

4 Mart - Merkür Uranüs Altmışlığı

Yaratıcı fikirler ile dolup taştığımız günlerdeyiz. Zihnimiz biraz daha hareketli, sıkılgan ve değişken olsa da eğlenceli fikirler için oldukça verimli günler. Yeni başlangıçlar için atılan imzalar ve anlaşmalar açısından değerlendirilebilir günlerdeyiz.

6 Mart - Mars Kuzey Ay Düğümü Altmışlığı

Hedeflerimize odaklanmak, isteklerimizin peşinden koşmak, arzularımız ve aksiyonlarımızın paralel gittiği hissi ve rüzgarı arkamıza aldığımız günlerdeyiz.

7 Mart - Mars Chiron Altmışlığı

Acılarımızdan edindiğimiz tecrübeleri çevremizle paylaşıyor ve onları da iyileştiriyoruz. Yine bu tecrübeler bizim hedeflerimize giden aksiyon planında ihtiyacımız olan yakıtı teşkil ediyor.

Eklenme: 2024.03.01 12:22
Son Güncellenme: 2024.03.01 12:29
Kategori: Yaşam

Öne Çıkan Galeriler

Ömrünüze ömür katacak: Hasta eden genleri im...
Ömrünüze ömür katacak: Hasta eden genleri im...