Ücretsiz sertifika alabileceğiniz kurs ve üniversiteler

Günümüzde sadece üniversite mezunu olmak iyi bir iş bulmaya yetmiyor. İşte CV'nizi harika gösterecek sertifika alabileceğiniz kurs ve üniversiteler.

Üniversite sertifika programları

Sertifika alabileceğiniz kurs ve üniversiteler yazımıza başlıyoruz. Günümüzde, üniversitelerin sunduğu sürekli eğitim merkezleri, bilgi ve becerileri artırmak isteyenler için önemli bir kaynak haline gelmiş durumda. Özellikle internet üzerinden sunulan online kurslar, bu merkezlerin etkinliğini ve erişilebilirliğini daha da artırdı. Ancak, öne çıkan bir farklılık daha var: Üniversite onaylı sertifikaların değeri. İşte üniversitesi sertifika programları:

ODTÜ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi): Bilgeİş platformu ve Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla çeşitli eğitim imkanları sunuyor. Kişisel gelişim, bilişim, işletme, yabancı dil ve hukuk gibi alanlarda eğitimler mevcut.

Ankara Üniversitesi e-Kampüs: Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden online eğitimler veriyor.

Sabancı Üniversitesi: Sertifika programları sunuyor. Satış, finans, yönetim, teknoloji ve dijitalleşme gibi alanlarda sertifika programları düzenliyor.

Anadolu Üniversitesi: E-Sertifika programı kapsamında çeşitli online eğitimler sunuyor. İşletme, pazarlama, iletişim, turizm, edebiyat, web tasarımı ve film yapımı gibi alanlarda eğitimler mevcut.

Bahçeşehir Üniversitesi: Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) tarafından çeşitli online eğitimler düzenleniyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ): Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla sertifika programları sunuyor. Programlar aylık olarak düzenleniyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi: Sertifikalı eğitim programları aylık olarak veriyor.

Eklenme: 2024.05.23 09:44
Son Güncellenme: 2024.05.23 09:51
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Ev sahibinden kiracıya ağızları açık bırakan...
Ev sahibinden kiracıya ağızları açık bırakan...