Nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?

Nakdi ücret desteği ödeme tarihi, Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un yaptığı son açıklamaların ardından gündeme geldi. Bakan Selçuk, Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin 5 Ekim'de başlayacağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından nakdi ücret desteğinden faydalanan vatandaşların gözü, eylül ayı nakdi ücret desteği ödeme tarihine karar verildi. Ücretsiz izin desteği olarak da bilinen nakdi destek ödemeleri en son 8 Eylül'de yatmıştı. Peki, nakdi ücret desteği ne zaman ödenecek? İşte, detaylar.

NAKDİ DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?
İş akdi 15 Mart'tan sonra feshedilen ancak işsizlik ödeneğine hak kazanamayan işçilere her ay nakdi destek ödemeleri sağlanıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Ağustos ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8 Eylül'de başlayacağını duyurmuştu.

Bakan Selçuk "Ücretsiz izne ayrılan işçilerin nakdi ücret desteği ödemeleri TC kimlik numaralarının son hanesi 0-2-4 olanlara 8 Eylül'de, 6-8 olanlara 9 Eylül'de yapılacak." ifadelerini kullanmıştı.

Eylül ayı nakdi destek ödeneği ödeme tarihi henüz belli olmadı. Ancak ödemelerin ekim ayının ilk haftasında yapılması bekleniyor. Konuyla ilgili gelişmeler geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

Eklenme: 2020.09.30 10:53
Son Güncellenme: 2020.09.30 11:59
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Geçmişten günümüze Bursa Büyükşehir Belediye...
Geçmişten günümüze Bursa Büyükşehir Belediye...