Konya'da öğretmenden öğrenciye cinsel istismar

Konya'da bir lisede görev yapan 55 yaşındaki öğretmen M.K, öğrencisi 14 yaşındaki S.D'ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. Kız çocuğu S.D'nin uzak durmaya çalıştıkça, tacizlerine WhatsApp ve Instagram'dan mesaj yoluyla devam ettiğini anlatan anne N.D, "Okulda da el hareketiyle cinsel istismarda bulununca, kızım durumu bize söyledi. Biz gerekeni yapıp, savcılığa ve okul idaresine şikayette bulunduk." dedi.

KARAKOLDA TEHDİT MESAJI GÖNDERDİ
Kızının yaşadıklarını öğrendikten sonra savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını belirten anne N.D., gözaltına alınan öğretmen M.K'nin polis merkezinde ifade verirken, kızına tehdit içeren mesajlar gönderdiğini belirtti.

N.D., "Bu olay ocak ayında başladı. Önce öğretmen, öğrencisine nasıl yaklaşırsa o şekilde yaklaşmış. Biz öğretmenle tanışmıştık, 'Hoca kızı gibi seviyor' diye düşündük. Bir defasında, 'Ben de aynı tarafa gidiyorum' diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş. Okulda da el hareketiyle cinsel istismarda bulununca, kızım durumu bize söyledi. Bizde gerekeni yapıp, savcılığa ve okul idaresine şikayette bulunduk." dedi.

Yaşananlar nedeniyle kızının ruh sağlığının bozulduğunu belirten N.D., "Önce çok sakindi. Şimdi çok agresif, bir şey söylediğimizde, bir şeyleri alıp atıyor. Küçük kızıma hırçın davranıyor. Bu olaylardan sonra okula gideceği zaman 'Ben okula gitmesem olmaz mı?' diye gitmek istemedi. Ben de çeşitli telkinlerle gönderdim. O öğretmenin en ağır cezayı almasını istiyorum." diye konuştu.

Eklenme: 2024.04.25 13:01
Son Güncellenme: 2024.04.25 13:03
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Küçükçekmece'deki ses bombalı saldırıda 7 tu...
Küçükçekmece'deki ses bombalı saldırıda 7 tu...