Konya'da öğretmenden öğrenciye cinsel istismar

Konya'da bir lisede görev yapan 55 yaşındaki öğretmen M.K, öğrencisi 14 yaşındaki S.D'ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. Kız çocuğu S.D'nin uzak durmaya çalıştıkça, tacizlerine WhatsApp ve Instagram'dan mesaj yoluyla devam ettiğini anlatan anne N.D, "Okulda da el hareketiyle cinsel istismarda bulununca, kızım durumu bize söyledi. Biz gerekeni yapıp, savcılığa ve okul idaresine şikayette bulunduk." dedi.

MESAJLARI BÖYLE SAVUNDU: HAL, HATIR SORMA
M.K., mesajlarla ilgili olarak ise şu savunmayı yaptı:

"Instagram hesabımda S.D. de eklidir. Kendisi beni eklemişti. S.D, kendisinin hesabında ara ara erkek bir şahsın fotoğrafını paylaşıyordu. Fotoğrafta 'karıcım, kocacım' yazıyordu. Ben de bu erkek şahsın profilini incelediğimde kendisinin şiddet yanlısı olduğunu, silahlı resimlerinin olduğunu fark ettim. Ben de bunun üzerine 16.04.2024 günü okulda S.D'ye 'Pis bir yere düşmüşsün, nereye götüreceği belli değil, başın belaya girer, ailene de söyleyeceğim, okul disiplin kuruluna da bildireceğim' dedim.

Bu esnada yanımızda kimse yoktu. Zaten özel bir konu olması nedeniyle bu hususu kendisine baş başa okul bahçesinde söyledim. Ben kesinlikle S.D'nin kalçasına dokunmadım. Kendisini öpmedim. S.D. ile ara ara Instagram üzerinden yazışıyorduk. Bu konuşmalar hal hatır sorma ve derslerin gidişatı hakkındaydı. Özel bir konuşmamız olmuyordu. Öğretmen öğrenci ilişkisi çerçevesinde bir konuşmamız vardı."

M.K. savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü de müfettiş görevlendirip soruşturma başlatırken, M.K. da açığa aldı.

Eklenme: 2024.04.25 13:01
Son Güncellenme: 2024.04.25 13:03
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Kral'ın portresi tartışma yarattı: Kraliyet ...
Kral'ın portresi tartışma yarattı: Kraliyet ...