Evcil hayvan sahibi olmak isteyenlere her duruma hazırlayıcı öneriler

Evcil hayvan sahiplenmek, kendinize sevimli bir dost edinmek istiyorsunuz ama hangi durumlarla karşılaşacağınızı bilmiyor musunuz? Bizleri saf bir mutluluğa ulaştıracak yollardan belki de en güzeli evcil hayvan sahiplenmek. Tabii her güzel şey gibi minik dostlarınız da hayatınızda acı tatlı farklılıklar yaratacak diyebiliriz. Evcil hayvan beslemek büyük sorumluluk gerektirir ama ona nasıl bakacağınızı bilir ve karşınıza çıkabilecek her duruma karşı hazırlıklı olursanız dünyanın en sadık dostluğunu kazanabilirsiniz.

Evcil hayvan sahiplenmek, kendinize sevimli bir dost edinmek istiyorsunuz ama hangi durumlarla karşılaşacağınızı bilmiyor musunuz?

Bizleri saf bir mutluluğa ulaştıracak yollardan belki de en güzeli evcil hayvan sahiplenmek.
Tabii her güzel şey gibi minik dostlarınız da hayatınızda acı tatlı farklılıklar yaratacak diyebiliriz.
Evcil hayvan beslemek büyük sorumluluk gerektirir ama ona nasıl bakacağınızı bilir ve karşınıza çıkabilecek her duruma karşı hazırlıklı olursanız dünyanın en sadık dostluğunu kazanabilirsiniz.

Dökülen tüyler

Evcil hayvan beslemeye başladıktan sonra en büyük sıkıntılarınızdan biri sevimli dostunuzun tüy dökmesi olacaktır. Eminim sizde minik dostlarınız koltuktan kalktığında veya rahat rahat yattığı kucağınızdan uyanıp gittiğinde ardında tüy yumakları bıraksın istemezsiniz. Eve gelen misafirlere tüy sorunu yüzünden açıklama yapmak ise işin en yorucu kısmı olabilir.
Dökülen tüyleri toplamak için zemine uygun elektrikli süpürge, yapışkanlı rulo, koli bandı, fırça ve plastik eldivenleri kullanabilirsiniz. Tüyleri toplamak için tasarlanan ruloları özellikle kıyafetlerde, mobilyalarda rahatça kullanabilirsiniz. Marketlerde ve birçok mağazada bulabilirsiniz. Alternatif olarak koli bandının yapışkan yüzeyi de çözüme ulaşmanızı kolaylaştırır. Geniş zeminlerde kullanılan elektrikli süpürge, köşelerde toplanan tüyleri ve halıları temizlemek açısından etkilidir. Son dönemlerde kedi ve köpek tüyleri için üretilen özel başlıklar sayesinde daha kısa sürede verimli sonuçlar elde etmeniz mümkün.

Eklenme: 2019.09.20 09:43
Son Güncellenme: 2019.09.20 09:46
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Kuzey Amerika'nın gizemini koruyan antik ken...
Kuzey Amerika'nın gizemini koruyan antik ken...