Bursa'ya yakın en güzel 15 tatil yeri!

Bursa'ya yakın, en güzel ve bütçe dostu 15 tatil yeri önerisi ile hayalini kurduğunuz tatili en uygun fiyatlarla nerede yapabileceğinizi keşfedin.

Burhaniye Ören

Buraniye Ören, Ege Bölgesi'nde Balıkesir Burhaniye ilçesine bağlı şirin bir tatil beldesidir. Güneyinde Ayvalık, kuzeyinde Kaz Dağlarıyla çevrilidir. Türkiye'nin en geniş plajlarından birine sahiptir. Yanıbaşındaki Gömeç ve Pelitköy mevki tam bir zeytin cennetidir. Özellikle Gömeç'e kadar uzanan Pelitköy bölgesi yazlıkçılar ile dolup taşar.Ören Nerede Nasıl gidilir

Burhaniye Ören Mavi bayraklı denizi, altın sarısı kum plajı, plaja kadar uzanan çam ormanlarıyla tatilcilere huzurlu bir ortam sunuyor. Ören eski antik Adrimittion şehrinin üzerine kurulmuş. Ören, denizi, plajı, doğası, mistik havası, bol oksijen deposu Kazdağlarıyla adete Saklı Cennet.

Ören, Öğretmenler mahallesi ve iskele olarak üç yerel bölge ile anılır.Ören'de sezon geç açılır erken kapanır. Dolayısıyla tıklım tıklım dolu olduğu dönem temmuz ayı başı başlar ve Ağustos ayının sonuna kadar devam eder. Eylül'de ağırlıklı olarak bölgeyi bilen tatilciler gelir. En güzel tatil, balık sezonunun açıldığı, Kazdağlarından gelen serinlikle havaların güzelleştiği zamanlardır.

Eklenme: 2020.07.29 09:04
Son Güncellenme: 2020.07.29 09:12
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Yurt dışından getirilen cep telefonlarında y...
Yurt dışından getirilen cep telefonlarında y...