Bursa'ya yakın en güzel 15 tatil yeri!

Bursa'ya yakın, en güzel ve bütçe dostu 15 tatil yeri önerisi ile hayalini kurduğunuz tatili en uygun fiyatlarla nerede yapabileceğinizi keşfedin.

Sarımsaklı

Sarımsaklı, küçükköy beldesine bağlı Ayvalık'a 8 km uzaklıkta otel ve plaj bölgesidir. Sarımsaklı plajı 7 km uzunluğu, 100 m genişliğe sahip altın sarısı kumsala sahiptir. Mavi Bayraklı denizi temiz ve dalgasızdır. Denizin içeriside aynı şekilde kumsaldır. Sahil boyunca cafeler, restaurantları, alışveriş yerleri bulunmaktadır. Her bütçeye uygun konaklama imkanı bulunmaktadır. Sarımsaklı plajında denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Günbatımının o eşsiz manzarasını Şeytan Sofrası'ndan izleyebilirsiniz. Akşamları canlı müzik eşliğinde barlarda ve gece kulüplerinde eğlenebilirsiniz.

İsmi, bölgedeki eski Rum yapılarının inşasında kullanılan sarımsak taşından gelen beldenin kesintisiz 7 kilometreyi aşan kumsalları mavi bayrak ödülüne sahip. Beyaz kumlu plajları ve turkuaz rengi deniziyle büyüleyici bir görüntüye sahip olan Sarımsaklı, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor.

Göz alabildiğine uzanan ve sonu yokmuş gibi görünen Ayvalık Sarımsaklı plajlarının paralelinde pek çok Sarımsaklı otelleri ve Sarımsaklı eğlence mekanları bulunuyor. Çoğu uygun fiyatlı olan bu tesisler arasında havuzlu Sarımsaklı otelleri olduğu gibi Sarımsaklı pansiyonları ve Sarımsaklı apartları da mevcut.

Eklenme: 2020.07.29 09:04
Son Güncellenme: 2020.07.29 09:12
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Elektriğe büyük zam kapıda!
Elektriğe büyük zam kapıda!