5 zincir markete operasyon!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki BM Zirvesi'nin ardından yurda dönerken uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın açıklamalarından çok önemli haberler çıktı. Erdoğan, Türkiye'nin olası bir Afgan göçünü kabul etmeyeceğini net şekilde belirtti, "Burası bizim için bir açık hava koridoru değil. Böyle bir şeyi kabullenmek öyle kolay da değil. Bunun bir maliyeti var, bir bedeli var. Amerika burada "kapılar açılsın ve Afgan halkı Türkiye'ye girsin" diyemez. Nitekim böyle bir şeye biz açık da değiliz, müsaade de etmeyiz." dedi. Fahiş fiyatlarla ilgili de değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 zincir marketin piyasayı altüst ettiğini ifade etti. Erdoğan, CHP'nin Kürt sorunu ile ilgili çıkışı ve HDP'den gelen yanıtlara da değindi, "Biz bu işi çoktan çözdük, aştık, bitirdik." dedi.

ine pazartesi günü Dış Politika Derneği isimli düşünce kuruluşu ve SETA DC tarafından tertiplenen etkinliğe katıldık. Bu toplantıda, dış politika alanındaki değerlendirmelerimizi Amerika Birleşik Devletleri'nde düşünce dünyasının önde gelen temsilcileriyle paylaştık. Ayrıca çeşitli Amerikan basın yayın kuruluşlarının temsilcilerine mülakat verdik.

Ekonomi alanındaki temaslarımız çerçevesinde, Türk Amerikan İş Konseyi tarafından düzenlenen 11. Türkiye Yatırım Konferansı'na iştirak ettik. Bu toplantıda, Amerikan iş dünyasının önde gelen temsilcileriyle ülkelerimiz arasındaki ekonomik ilişkileri değerlendirdik.

Eklenme: 2021.09.24 14:04
Son Güncellenme: 2021.09.24 15:06
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Halı yıkamaya teslim ettiği halılarının için...
Halı yıkamaya teslim ettiği halılarının için...