Venüs burcuna göre aşk uyumunuz nasıl?

İlişki uyumu ve doğum haritasındaki göstergelere göre aşk hayatına dair bilgiler aldık.

"Venüs'ün hangi burçta olduğuna bakın"
Venüs, astrolojide ikili ilişkilerle alakalı gezegendir. Sevgi, değer, aşk ve keyfi anlatır. Haritamızda Venüs hangi burçta ise biz bir ilişkide ne ararız, bir ilişkide neler hoşumuza gider, sevgimizi nasıl gösteririz ve nasıl ifade ederiz, işte bunlarla ilgili fikir verir. Tabi Venüs'ün diğer gezegenlerden aldığı açılar da çok önemli ve yoruma katılması gereken şeylerdir. Yine de Venüs'ün bulunduğu burçlara göre bizim sevgiye ve ikili ilişkilere yönelik bakışımızın neye benzediğiyle ilgili bir fikir sahibi olabiliriz.

Venüs burcuna göre aşktan ve ilişkiden beklentiler

Kendimizi tanıyıp yaşadığımız ilişki problemlerini anlamak için Venüs'e bakmakta fayda olduğunu söylediniz. O halde Venüs'ün burç yerleşimlerine göre aşk ve ilişkilere dair etkiler neler?

Bu anlatacaklarımız sadece ikili ilişkilerle ilgili değil. Venüs genel olarak bizim nasıl ilişkilerden hoşlandığımızı anlatır. Bu arkadaşlık ilişkisi, aile bireyleriyle olan ilişkileri de kapsar. Biz yüzeysel olarak ele alıyoruz ancak o gezegene gelen açılar da yorumu başka yöne götürebiliyor. Doğum haritasındaki Venüs yerleşimine göre etkiler şu şekilde;

Eklenme: 2024.02.21 15:01
Son Güncellenme: 2024.02.21 15:05
Kategori: Yaşam

Öne Çıkan Galeriler

Daha bilinçli bir ebeveyn olmanın 8 yolu nedir?
Daha bilinçli bir ebeveyn olmanın 8 yolu nedir?