Tavanda duvar kağıdı trendi

Duvarları duvar kağıtları, tablolar, renkli boyalar ve türlü dekoratif objelerle renklenirken, tavanlarda genelde risksiz davranıp düz beyaz renk tercih ediyoruz. Peki, duvar kağıdını da tavanlara uygulayabileceğinizi biliyor muydunuz? Özellikle tavan yükseliğiniz elverişli ise bu yöntem evinize farklı bir görünüm ve beklenmedik bir renk, doku katacaktır.

Duvarları duvar kağıtları, tablolar, renkli boyalar ve türlü dekoratif objelerle renklenirken, tavanlarda genelde risksiz davranıp düz beyaz renk tercih ediyoruz. Peki, duvar kağıdını da tavanlara uygulayabileceğinizi biliyor muydunuz? Özellikle tavan yüksekliğiniz elverişli ise bu yöntem evinize farklı bir görünüm ve beklenmedik bir renk, doku katacaktır.


Değişen dönemler ile değişen moda anlayışı evimizde de belli dönemlerde dekorasyonumuza yansımıştır. Evde kullanılan renklerden tutun da mobilyaların şekline hatta kullanılan aksesuarlar bile geçen zaman içerisinde bir çok değişim yaşamış, farklı farklı beğeniler, tasarımlar ortaya çıkmıştır.

Eklenme: 2020.02.17 15:28
Son Güncellenme: 2020.02.17 17:08
Kategori: Yaşam

Öne Çıkan Galeriler

Kore cilt bakımı taktikleriyle daha sağlıklı...
Kore cilt bakımı taktikleriyle daha sağlıklı...