Mutfakta bu hataları yapmayın!

Mutfağınızı temizlemeyle ilgili en sevmediğiniz şey nedir? Buzdolabınızı güzelce temizlemek için kol kaslarınızı yorucu bir antrenman ile karşı karşıya bırakmak mı? Bulaşık makinesini yerleştirmek ve boşaltmak gibi daha sıradan bir şey mi? Yoksa fırını silmek ve yerleri süpürmek mi? Cevabınız ne olursa olsun, bu beş yaygın hatayı yapmıyorsanız, tüm bu ev işlerinin önemli ölçüde daha kolaylaştığını göreceksiniz.

Mutfağınızı temizlemeyle ilgili en sevmediğiniz şey nedir? Buzdolabınızı güzelce temizlemek için kol kaslarınızı yorucu bir antrenman ile karşı karşıya bırakmak mı? Bulaşık makinesini yerleştirmek ve boşaltmak gibi daha sıradan bir şey mi? Yoksa fırını silmek ve yerleri süpürmek mi? Cevabınız ne olursa olsun, bu yaygın hataları yapmıyorsanız, tüm bu ev işlerinin önemli ölçüde daha kolaylaştığını göreceksiniz.

Mutfağınızda çok fazla dağınıklık var
Mutfağınızın spartan olması gerektiğini söylemiyoruz çünkü minimalist görünüm herkesin tercih ettiği bir dekorasyon seçeneği değil. Ancak dağınık bir mutfak temizliği çok daha zorlaştırıyor. En büyük suçlu muhtemelen kullanılmayan cihazlar, açılmamış postalar ve kaldırılması gereken yemekler için bir sığınak görevi gören mutfak tezgahınızdır. Daha tezgahınızı silmeye başlamadan önce silmeden önce bir milyon şeyi toplamak, yıkamak ve yerine koymak zorundasınız. Bu dağınıklığın önüne geçmek için kendinize şu soruları sorun: Bu cihazı günlük olarak kullanıyor muyum? Bu zımba mutfağa ait mi?

Eklenme: 2020.04.09 18:01
Son Güncellenme: 2020.04.09 18:04
Kategori: Yaşam

Öne Çıkan Galeriler

Beslenme ile daha iyi bir cilt için tüketmen...
Beslenme ile daha iyi bir cilt için tüketmen...