Hangi çevreyi seçerseniz hayattaki karmanız ortaya çıkar

Carl Gustav Jung ve modern psikolojik düşünceye göre daire, Benliği ve ruhun bütünlüğünü simgelemektedir. Döngüsel testlerin yardımıyla hayata dair ne hissettiğinizi anlamak istiyoruz. Hayatınızı nasıl yaşıyorsunuz ve kendinizle etrafınızdaki her şey arasındaki sınırları nasıl belirliyorsunuz? Psikolojide daire Benliği temsil ediyorsa, Doğu felsefesinde daire Gücün sembolüdür. Enso (円相), Japonca daire anlamına gelen bir kelimedir ve Zen Budizminde derin kökleri olan derin bir anlama sahiptir. Enso aydınlanmanın, sonsuzluğun ve mutlak evrenin sembolüdür. Zen felsefesinde Enso (daire) bütünü (evreni) ve hiçliği (mutlak boşluğu) temsil eder. Artık dairenin tabanında bazı sembolizmler gördüğümüze göre testimizi yapalım! Bizim görselimizde, daire sembolü farklı özellikleri ifade edecek şekilde gelişiyor: ortak olan tek şey renktir, böylece şekillerin seçimine "müdahale etmez

Çember 1: Benliğin evrimi

Saatin ibreleri saat yönünde dönüp döngüyü tamamladıkça bu daire daha ince bir doğrusallıkla başlayıp kalınlaşarak sonuna kadar devam eder.

Çemberin kapanmamasının sürekli evrim ve büyüme anlamına geldiği vurgulanıyor. Çember, büyümenizi yalnızca kendinize dayandırmanız için size "başka dikkat dağıtıcı şeyler" sağlamaz.

Tüm bunların anlamı ne? Her şeyden önce çok benmerkezci bir insansın, kendini geliştirmek, öğrenmek, dış dünyayı çok fazla dahil olmadan keşfetmek istiyorsun.

Oldukça özel bir insansınız, yolunuz çok şey anlatıyor: Her zaman daha olgun insanlarla iletişim kurmayı ve kendinizi karşılaştırmayı tercih ettiniz, çünkü ortaklarınızla gerçek bir karşılaştırma bulamadınız.

Yaşına göre her zaman çok olgun bir insan oldun. Sorunlarını kendi başına çözmeyi tercih eden klasik bir insansın.

Eklenme: 2024.03.08 10:57
Son Güncellenme: 2024.03.08 11:05
Kategori: Yaşam

Öne Çıkan Galeriler

Vücut benlerinin anlamları: Neden oluşuyorla...
Vücut benlerinin anlamları: Neden oluşuyorla...