e-ticaret sektörünün ilk sürdürülebilirlik raporu yayınlandı

Hepsiburada, "Sürdürülebilir Yarınlar Burada Başlar" mottosuyla hazırladığı ilk Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayınladı. Raporda, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'nın 17 başlığından 12'sine yaptığı doğrudan ve dolaylı katkıları paydaşlarına sunduğunu açıklnadı.

Sektöründe Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan raporda Hepsiburada; e-ticarette yenilikçi, verimli ve doğaya saygılı süreçlerle Çevre, Çalışanlar ve Toplum başlıklarının yanı sıra dürüstlük, şeffaflık ve hesap verilebilirlik prensiplerine odaklanan Yönetişim alanında gerçekleştirdiği sürdürülebilirlik çalışmalarını paylaştığını duyurdu.

Türkiye'nin, küresel teknoloji borsası Nasdaq'da işlem gören ilk ve tek şirketi olan Hepsiburada, gelecek nesillere daha sürdürülebilir ve yaşanabilir bir dünya bırakmak hedefiyle Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'na (SKA) katkı sağlarken, belirlenen öncelikli konular kapsamında gerçekleştirdiği faaliyetler ile doğrudan ve dolaylı olarak 12 Sürdürülebilir Kalkınma Amacı'na hizmet ettiğini vurguladı.

Eklenme: 2023.05.24 16:40
Son Güncellenme: 2023.05.24 16:46
Kategori: Teknoloji

Öne Çıkan Galeriler

Neden bazı ülkelerde priz girişleri farklıdır?
Neden bazı ülkelerde priz girişleri farklıdır?