5 bin girişimci kadına destek

Hepsiburada 2017 yılında hayata geçirdiği "Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programı" kapsamında, deprem bölgesindeki 5 bin girişimci kadına destek vermeyi hedeflediğini açıkladı

6 Şubat 2023 tarihinde 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından STK'lar, Kamu kuruluşları ve birçok özel sektör firması harekete geçerek bölgenin ve depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti. Özellikle bölgedeki üretim ve ticareti hareketlendirme yolunda e-ticaret firmalarının uygulamaları önemli rol oynadığı belirtildi.

Birçok farklı firma bölgedeki üreticilere ve satıcılara destek verecek, komisyonsuz satış uygulamaları gibi projeleri hayata geçirerek deprem bölgesindekilere destek olmak için çalışmalar yürüttü ve yürütmeye devam ediyor.

Önde gelen teknoloji girişimlerinden ve e-ticaret firmalarından Hepsiburada da afet bölgesindeki işletmelere katkı sağlayarak yaralarını sarmayı hedefleyerek bölgede faaliyet gösteren iş ortakları için harekete geçenlerden oldu.

KADIN KOOPERATİFLERİNİN YÖRESEL ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNULDU
Depremin ilk günlerinde "Her Sipariş, Bir Destek" projesi başlatan Hepsiburada deprem bölgesinde faaliyet gösteren üreticilerin ve kadın kooperatiflerinin yöresel ürünlerini, ticari amaç gütmeksizin satışa sundu. Bu uygulama, kısa bir süre sonra deprem bölgesinde bulunan tüm işletme, üretici ve esnafa açıldı.

Eklenme: 2023.04.14 13:32
Son Güncellenme: 2023.04.14 13:34
Kategori: Teknoloji

Öne Çıkan Galeriler

Türkiye'de satılan elektrikli otomobiller ve...
Türkiye'de satılan elektrikli otomobiller ve...