Lyon, Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nin favorileri arasında yer alan Barcelona ile Lyon'un maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Zorlu mücadeleyi takip etmek isteyen futbolseverler ise Lyon, Barcelona maçının ne zaman oynanacağını araştırmaya devam ediyor. İşte karşılaşma ile ilgili son bilgiler...

Lyon, Barcelona maçının saat kaçta yayınlanacağı eşleşme ve fikstürün açıklanmasının ardından netlik kazanmıştı. Hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı karşılaşmada sonrasında avantajlı skoru elde eden takım çeyrek final için kapıyı aralayacak. Peki, Lyon - Barcelona rekabetinde son durum ne?

İkili rekabette daha önce hiç galibiyeti bulunmayan Lyon talihsizliği üzerinden atmak istiyor. 6 kez karşı karşıya gelen takımların mücadeleleri 4 kez Barcelona'nın üstünlüğü ile tamamlanmış 2 karşılaşma ise berabere bitmişti.

Rafinha, Arthur ve Vermaelen'in yokluğunda Katalan ekibinin nasıl bir oyun oynayacağı merak konusu olurken ev sahibi ekipte de sarı kart cezası bulunan Nabil Fekir sahada yer alamayacak.

İki takım da son 15 mücadelesinde ikişer kez mağlup olurken Barcelona, Sevilla ve Levante'ye kaybetmişti. Son 4 haftada ise 1 galibiyet ve 3 beraberlik alan Barça taraftarlarını üzmüştü. Son haftalarda formda olan Lyon ise Nice yenilgisi dışında 6 haftada puan kaybetmedi.

LYON - BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı Şampiyonlar Ligi'nin önemli mücadelesi 19 Şubat 2019 Salı günü saat 23:00'te oynanacak. Karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler ise Bein Sports 2 ekranlarından mücadeleyi canlı olarak izleyebilecek.

Eklenme: 2019.02.19 11:03
Son Güncellenme: 2019.02.19 11:07
Kategori: Spor

Öne Çıkan Galeriler

Karim Benzema'nın Real Madrid'deki varisi En...
Karim Benzema'nın Real Madrid'deki varisi En...