İzlemeniz gereken kişisel gelişim filmleri

En iyi kişisel gelişim filmlerini derlediğimiz listemizde öncelikle mutlaka izlenmesi gereken kişisel gelişim filmlerine yer vereceğiz. Önerdiğimiz 10 film de motivasyon artırıcı başarı hikayelerini ve hayatınıza dahil edebileceğiniz bilgileri içeren yapımlardır. Herkesin hayatında bir kez olsun izlemesi gereken başarı ve motive filmleri ile hayata dair aradığınız pek çok cevaba ulaşabileceksiniz.

1. The Founder (Kurucu) / 2016

Kişisel gelişim filmleri içerisinde en fazla dikkat çeken yapımlardan biri olan "The Founder", listemizin ilk sırasında yer almaktadır. Film özetle, Ray Kroc isimli bir adamın iki kardeşin yenilikçi fast food restoranı olan McDonald's'ı dünyanın en büyük restoranı haline getirmesini konu almaktadır. Kroc'un girdiği bir McDonald's şubesinde hamburgerin tadına bakmasıyla başlayan bu hikayede, tek bir şubeden restoran zincirine kadar uzanan bir başarı hikayesi anlatılmaktadır. Zamanla restoranın kurucusu kardeşler ve Kroc arasında çatışmalar çıksa da Kroc asla hedefinden vazgeçmemektedir.

2016 yapımı olan filmin başrollerinde Michael Keaton, Nick Offerman Ve John Carroll Lynch gibi oyuncular yer alırken yönetmen koltuğunda John Lee Hancock oturuyor.

IMDb: 7.2

Eklenme: 2023.10.26 11:54
Son Güncellenme: 2023.10.26 12:00
Kategori: Sinema

Öne Çıkan Galeriler

Hafta sonu en çok izlenen filmler: 'Rafadan ...
Hafta sonu en çok izlenen filmler: 'Rafadan ...