Hogwarts Legacy: Mektup sonunda geldi

Hogwarts Legacy incelemesi: Harry Potter dünyasının yeni yapımı, oyuncuları bir kez daha Cadılık ve Büyücülük Okulu'na davet ediyor.

Hogwarts Legacy incelemesi ile sizlerleyiz. Harry Potter hayranlarıyla fantastik kurgu sevenlerin ilk günden beri heyecanla bekledikleri yeni Büyücülük Dünyası oyuna tüm detaylarıyla bir bakış atıyoruz.
Harry Potter kitaplarıyla başlayan, ardından filmlerle genişleyen evren çok büyük. Kitaplarını temel alan ünlü seri, yıllar geçtikçe genişledi, yeni nesillere de dokundu ve Büyücülük Dünyası'na ait paylaşılan büyük bir fantastik evrene evrildi.
Bunların içerisinde temel kitap serisi ve özellikle Y kuşağıyla beraber büyüyen ünlü film serisiyle birlikte yakın dönemde izlediğimiz tartışmalı eleştiriler alan ikinci film serisi Fantastik Canavarlar'ı izlemiştik. Öte yandan oyun dünyasında da Hogwarts Legacy öncesinde birçok çıkmış yapım mevcut.
Hâlihazırda evrene ait her şeyi takip eden büyük sadık kitleye sahip, bunun yanı sıra geçmişte yolu kesişmiş insanlar, günümüzde tanışanlar derken yeni bir oyuna beklenti de eşit oranda arttı. İzlediğimiz fragmanlar, okuduğumuz haberler üzerine de oyun camiasının heyecanı gittikçe büyüdü.
Avalanche Software tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu, Büyücülük Dünyası'nın son halkası Hogwarts Legacy, bazı ertelemelerin ardından sonunda oyuncularla buluştu. Bakalım nasıl olmuş?

Eklenme: 2023.09.14 09:45
Son Güncellenme: 2023.09.14 09:50
Kategori: Sinema

Öne Çıkan Galeriler

Son 25 yılın en iyi dizileri...
Son 25 yılın en iyi dizileri...