Hafta sonu izleyebileceğiniz film önerileri

Sonunda beklenen gün geldi! Tüm haftanın yorgunluğunu atmayı iple çektiğinizi biliyoruz. Belki harika bir plan bile yaptınız. Ama cuma gününün son saatlerine yaklaşırken hafta sonu planı için geç kalmışlara güzel bir önerimiz var: Filmler. Keyifli bir hafta sonu için film önerileri ile karşınızdayız. Haydi hemen listeye geçelim ve izlenmesi gereken filmler listenizden birkaç tanesini daha eksiltelim.

Fehér Isten - Beyaz Tanrı (2014)
Hemen Beyaz Tanrı ile başlayabiliriz. Her yaştan izleyiciye hitap eden bu yapımı, daha önce bir film arşivi içinde görmüş olabilirsiniz. Eleştirmenlerin ve sinemaseverlerin beğeniyle yorumladığı filmin konusu ise son derece ilgi çekici
Annesi bir seyahate çıkınca yalnız kalan Lili, en yakın dostu köpeği Hagen ile babasını ziyarete gider. Ancak ülkede yeni çıkan bir yasa yüzünden başları beladadır. Melez köpek sahiplerinin sorumluluklarını arttıran bu yeni yasa sonucu sokaklar, melez ırktan köpeklerin hakimiyetine girer. Hagen ise bu sorunla yüzleşmek zorunda kalan köpeklerden biri olacaktır. Artık köpekler ve insanoğlu arasında büyük bir savaş başlamıştır.
Özgün adı Fehér Isten olan Beyaz Tanrı, Macaristan yapımı bir filmdir. Cannes Film Festivali'nde gösterimi gerçekleştiğinde büyük beğeni toplamış, öyle ki filmin başrollerinden Hagen Palm Dog ödülüne layık görülmüştür.
6,9/10 IMDb

Eklenme: 2023.09.15 11:14
Son Güncellenme: 2023.09.15 11:19
Kategori: Sinema

Öne Çıkan Galeriler

Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli d...
Televizyonda haftanın en çok izlenen yerli d...