Kate Middleton ameliyat olmadı, Prens William ile ayrılık sürecinde iddiası!

Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en sevilen çiftlerinden Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, 2001'de St Andrews Üniversitesi'nde öğrenciyken tanışmıştı. İkilinin arkadaşlığı, Middleton'ın 2002'de okul defilesinde tülden yapılmış elbisesiyle boy göstermesinin ardından romantik bir ilişkiye evirilmişti.

Kısa bir ayrılık sürecinin ardından Kate ile bir araya gelen William, 2010'da sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuştu. 2011'de nikah masasına oturan ikili, 2013'te ilk çocukları George Alexander Louis'i kucaklarına almıştı. Ünlü çiftin kızları Charlotte Elizabeth Diana ise 2015'te dünyaya gelmişti. Prens ile Prenses, 2018'de Louis Arthur Charles ismini verdikleri oğullarının doğumuyla üçüncü kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

Eklenme: 2024.03.13 11:42
Son Güncellenme: 2024.03.13 11:50
Kategori: Magazin

Öne Çıkan Galeriler

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnes...
Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnes...