Kardeş kavgası böyle görüntülendi!

Gösteri dünyasının ünlü kardeşleri ailece kamera karşısına geçtikleri programın yeni bölümünde kelimenin tam anlamıyla "yumruk yumruğa" geldi. Ailenin birlikte görev aldığı Keeping Up With The Kardashians adlı programın yeni bölüm fragmanında Kim ve Kourtney Kardashian'ın "saç saça baş başa" bir kavgaya tutuştuğu görüldü. BACKGRID USA, INSTAGRAM

Gösteri dünyasının ünlü kardeşleri ailece kamera karşısına geçtikleri programın yeni bölümünde kelimenin tam anlamıyla "yumruk yumruğa" geldi. Ailenin birlikte görev aldığı Keeping Up With The Kardashians adlı programın yeni bölüm fragmanında Kim ve Kourtney Kardashian'ın "saç saça baş başa" bir kavgaya tutuştuğu görüldü.

Programın 18'inci sezonu yaklaşırken yeni bölümlerin geçmiştekilerden daha hareketli olacağının sinyalleri de verildi. Kardeşlerin annesi Kris Jenner; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızları Kim ve Kourtney'in arasındaki kardeşçe rekabetin başka bir boyuta taşındığını da gözler önüne serdi. Yayınlanan klipte Kim ve Kourtney Kardashian kelimenin tam anlamıyla yumruk yumruğa kavga ediyor.

Eklenme: 2020.02.26 11:55
Son Güncellenme: 2020.02.26 13:17
Kategori: Magazin

Öne Çıkan Galeriler

Nuri Alço'ya kalp pili takılacağı açıklandı!
Nuri Alço'ya kalp pili takılacağı açıklandı!