Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş cinayetinin sır perdesi: Uyuşturucuya alıştırıldı, dayaktan dalağını kaybetti, saçları kazıtıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu tespit edildi. Sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürülürken Taktaş'ın dövülüp dalağını kaybettiği, aç bırakıldığı ve kıskançlık yüzünden saçlarının kazıtıldığı iddia edildi. Taktaş'ın ailesi iki ülkede de hukuk mücadelesi başlattı.

K.C., şöyle devam etti:

"Yeğenimi bu madde öldürdüyse onu bile sevgilisinin verdiğinden eminim. Kıskançlığı yüzünden yeğenimin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıyordu. Kimse ona bakmasın, beğenmesin, diye. Yeğenimi öldüresiye dövdü, dalağını kaybetti. Türkiye'deyken de bu şiddet sürüyordu. Yağmur yanına gitmeyince sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıp, kötü fotoğraflarını paylaşıyordu. Evimize geliyordu. Yağmur 1.80 boyunda ama son zamanlarda 50 kiloya kadar düşmüş, ufacık kalmıştı. Kızımı darbetmesinin yanı sıra aç bırakıyordu, dışarı çıkarmıyordu. Psikolojisi de bozulmuştu, adeta paranoyak olmuştu."

Eklenme: 2024.04.24 16:34
Son Güncellenme: 2024.04.24 16:36
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Sagalassos Antik Kenti ziyaretçilerini bekli...
Sagalassos Antik Kenti ziyaretçilerini bekli...