Newcastle United transferde gözünü kararttı!

İngiliz ekibi Newcastle United'ı 350 milyon euro ödeyerek satın alan Prens Selman, transferde gözünü kararttı. Arap sermayesi tarafından satın alınan Premier Lig kulübü, dünya devleriyle yarışabilmek için yıldız futbolcuları kadrosuna katacak. Transfer listesinde; Matthijs de Ligt, Federico Chiesa, Coutinho gibi isimler yer alıyor. Newcastle United'ın son hedefinin ise Fransız yıldız Adrien Rabiot olduğu iddia ediliyor.

İngiliz ekibi Newcastle United'ı 350 milyon euro ödeyerek satın alan Prens Selman, transferde gözünü kararttı. Arap sermayesi tarafından satın alınan Premier Lig kulübü, dünya devleriyle yarışabilmek için yıldız futbolcuları kadrosuna katacak. Transfer listesinde; Matthijs de Ligt, Federico Chiesa, Coutinho gibi isimler yer alıyor. Newcastle United'ın son hedefinin ise Fransız yıldız Adrien Rabiot olduğu iddia ediliyor.İngiliz ekibi Newcastle United'ı 350 milyon euro ödeyerek satın alan Prens Selman, transferde gözünü kararttı. Arap sermayesi tarafından satın alınan Premier Lig kulübü, dünya devleriyle yarışabilmek için yıldız futbolcuları kadrosuna katacak. Transfer listesinde; Matthijs de Ligt, Federico Chiesa, Coutinho gibi isimler yer alıyor. Newcastle United'ın son hedefinin ise Fransız yıldız Adrien Rabiot olduğu iddia ediliyor.Uzun süredir gündemde olan satın alma geçen hafta gerçekleşti ve Newcastle United, Arap sermayesine satıldı. Prens Selman'ın da içinde yer aldığı Suudi Arabistan Konsorsiyumu, 350 milyon euro ödeyerek Premier Lig kulübünün yeni sahibi oldu. Newcastle cephesinden yapılan ilk açıklamalara göre, kulübün çehresi tamamen değişecek ve Avrupa'nın devleriyle rekabet edecek bir kadro kurulacak. Newcastle United'ın transfer piyasındaki dengeleri de değiştirmesi bekleniyor.
DÜNYA YILDIZLARI LİSTEDE!
Newcastle United, deneyimli teknik direktörü Steve Bruce ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bruce'un yerine takımın başına Brandan Rodgers, Steven Gerrard veya Lampard'ın geçmesi bekleniyor.






Eklenme: 2021.10.14 10:43
Son Güncellenme: 2021.10.14 11:47
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Turizme art arda 4 bayram doping
Turizme art arda 4 bayram doping