Hastanede doktora saldıran sanık ikinci duruşmada tahliye edildi

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde annesinin ölümü sonrası doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktor B.B.Ö'ye saldıran Volkan Kuşçu, yargılandığı davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Doktor B.B.Ö'nün avukatlığını üstlenen babası Taner Özdeş, "Kızımın, aynı zamanda müvekkilimin gözünde hasar oluştu ve basit tedaviyle giderilemeyecek bir hasar bu." diyerek karar tepki gösterdi.

ŞİDDET MAĞDURU DOKTORU AVUKAT BABASI SAVUNDU
Volkan Kuşçu hakkında Edirne 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Kuşçu, ikinci duruşmaya tutuklu bulunduğu Edirne L Tipi Cezaevi'nden SEGBİS aracılığıyla katılırken, avukatları ise salonda hazır bulundu. Duruşmaya, B.B.Ö'nün avukatlarıyla birlikte, babası Tunceli Barosu'na bağlı avukat Taner Özdeş de katılıp, kızının savunmasını üstlendi.

Duruşmayı Edirne Tabip Odası'na bağlı çok sayıda doktor ve sağlık çalışanları da izledi.

Savcı, Volkan Kuşçu'nun tutukluluk halinin devamını isterken, B.B.Ö'nün avukatları da aynı isteğe katıldıklarını beyan etti.

Duruşmada söz alan B.B.Ö'nün avukatı ve babası Taner Özdeş, sanığın yaptığı saldırının hiçbir bahanesi ve izahının olmadığını, sinsice ve canavarca hisle yaptığını söyledi.

Saldırı sonucu kızının sol gözünde, basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek hasar oluştuğunu anlatan Özdeş, verilecek cezanın emsal teşkil etmesi gerektiğini kaydetti.

Eklenme: 2024.03.20 15:47
Son Güncellenme: 2024.03.20 15:48
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Bebeğini fındık bahçesine gömen anne hakkınd...
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne hakkınd...