Eşini bıçakla öldüren koca kan dondurdu

Adana'da eşini çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldüren Burhan Dursun, tutuklandı. Dursun, "Defalarca bıçakladım. Oğlum, 'Baba!' deyince kendime geldim ve durdum" dediği ortaya çıktı.

Adana'da eşini çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldüren Burhan Dursun, tutuklandı. Katil, "Defalarca bıçakladım. Oğlum, 'Baba!' deyince kendime geldim ve durdum" dediği ortaya çıktı.
Adana'da 14 yıllık eşi Tuğba Dursun'u (38) çocuklarının gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Burhan Dursun (36), tutuklandı. Tuğba Dursun'u kıskançlık krizine girerek öldürdüğünü itiraf eden Burhan Dursun'un ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı Dursun, "Mesaiye kaldığım geceler Tuğba, her zaman sosyal medyada onlinedı. Eşim ben işteyken bakımlı, evdeysem bakımsızdı. Dişi ağrıyordu, doktor ücretini ayarlayamadığım için bana 'Sen bize bakamıyorsan ben bize bakacak birini bulurum' dedi. Çok gururum kırıldı. Defalarca bıçakladım. Oğlum, 'Baba!' deyince kendime geldim ve durdum. Bir anlık öfkeyle katil oldum" diyerek cinayeti itiraf etti.

Eklenme: 2021.09.24 15:03
Son Güncellenme: 2021.09.24 16:42
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

Balayı çiftinin ölümü davasında karar
Balayı çiftinin ölümü davasında karar