Defalarca bıçakladı, ölmesi için başında bekledi!

Başakşehir'de boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbelerine rağmen hayata yeniden tutunan Karlı'ya doktorlar "Mucize kadın" ismini verdi. O gün yaşadıklarını anlatan Karlı, "Ölmek istemiyordum. Çünkü ben iki çocuk annesiyim ve ayakta durmak zorundayım, güçlü olmak zorundayım." dedi.

Eşinin evden kovmasıyla birlikte babasına taşınan ve boşanmak isteyen Dilem Karlı ise bu teklifi reddetti. 23 Mart'ta eşini arayan Ferhat Karlı, davadan önce son kez Dilem Karlı'ya konuşmak istediğini söyledi ve çift Küçükçekmece'de bir parkta buluştu. Çift bir süre konuştuktan sonra Ferhat Karlı eşine bir otele gitme teklifinde bulundu. Dilem Karlı ise bu teklifi reddederek Başakşehir'de bir arkadaşının doğum günü olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Ferhat Karlı eşine Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ne kadar eşlik etti. Şahintepe Mahallesi'ne geldiklerinde Ferhat Karlı birden eşi Dilem Karlı'yı sokak ortasında karnından bıçakladı.

Eklenme: 2024.04.05 10:58
Son Güncellenme: 2024.04.05 10:59
Kategori: Haber

Öne Çıkan Galeriler

'Beyaz cennet' Pamukkale her mevsim rağbet g...
'Beyaz cennet' Pamukkale her mevsim rağbet g...