Bursa'da bugün neler oldu? 26 Aralık 2013
İşte günün özeti...
Yıldırım'da parti teşkilatıyla birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve şoför esnafıyla bir araya gelen Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 'Bize pranga vurmaya çalışanlara izin vermeyeceğiz. İçimizdeki çürük elmaları ayırmasını da biliriz' diye konuştu.
Bursa'da çeşitli kesimlerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Hüseyin Şahin, Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği toplantıda, şoför esnafıyla buluştu. Şahin, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Şoförler Odası Başkanı Hasan Topçu'nun da katıldığı toplantıda, Türkiye'nin sıcak gündemine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
"PRANGA VURMAYA ÇALIŞIYORLAR"
Emniyet ve yargının gerçekleştirdiği yolsuzluk ve rüşvet operasyonu, olaya adı karışan bakanların istifaları ve Başbakan'ın yaptığı kabine değişikliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Şahin, Türkiye'nin emin adımlarla ilerlediğini, ancak kendilerine prangalar vurmaya çalışanlar olduğunu savundu. Şahin, bu kadar büyük bir camiada yanlış yapanların olabileceğini belirterek, 'Biz dev bir camiayız. Bu kadar büyük bir camianın içinde çürüklerde çıkacaktır. Ama Başbakanımız net bir şekilde açıkladığı gibi, ayrık otları temizlemek de bizim görevimiz. Onlarla yolumuzu ayırırız, inandığımız, güvendiğimiz insanlarla devam ederiz. Bir sepette çürükler var diye elmaların tümünü atmayız' dedi.
Son Güncellenme: 2013.12.26 23:00
Kategori: Haber
Öne Çıkan Galeriler