Ağrı Dağı'nın altında büyük gizem! Nuh'un Gemisi'nin koridorları bulundu mu?
Ağrı Dağı'nda Nuh'un Gemisi'ni arayan araştırmacıların, bir dizi "koridor ve tünel" tespit ettiği iddia ediliyor.
Dünyanın her yerinden araştırmacılar Türkiye'nin en yüksek dağı olan Ağrı Dağı'nın derinliklerinde Nuh'un Gemisi'nin kalıntılarını arıyor.
İncil'e göre bu devasa gemi, 4 bin 300 yıldan uzun bir süre önce meydana gelen büyük bir sel felaketi sırasında insanlığı ve her türlü hayvanı yok olmaktan kurtarmıştı
Ağrı Dağı'nda 1959 yılında keşfedilen ve gemi formuna benzeyen kaya oluşumu, yeniden tartışma konusu oldu.
"Noah's Ark Scans" adlı araştırma grubundan Andrew Jones, yapılan son çalışmaların kutsal metinlerde geçen Nuh'un Gemisi'nin gerçekten var olmuş olabileceğine işaret ettiğini öne sürdü.
Son Güncellenme: 2026.04.22 14:42
Kategori: Haber
Öne Çıkan Galeriler