'Uludağ Yaz Festivali' başlıyor

Kış turizminin merkezlerinden Uludağ, bu kez yaz döneminde de 'Uludağ Yaz Festivali' ile eğlencenin adresi olacak. Duman, SagopaKajmer, Ceza, Emre Aydın, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Anıl Piyancı, Tuğkan, Uzi, Madrigal ve pek çok isim, Uludağ'da içleri ısıtacak.

ERSEL NALBANT/BURSADA BUGÜN
5-6-7 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan festival için geri sayım başlarken, 3 gün boyunca sürecek olan müzik şölenine 50 bin kişinin katılım sağlaması bekleniyor. Uludağ 2'nci Oteller Bölgesi'nde Hepsi Tatil'in düzenleyeceği, Karinna Otel'in de ev sahipliğini gerçekleştireceği organizasyona ilgi yoğun olurken, birbirinden eşsiz isimler performanslarını Bursalılar için sunacak. 18 değerli ismin sahne alacağı festivalde katılımcılar; müzik keyfinin yanı sıra, kılavuz eşliğinde doğa yürüyüşleri, yoga etkinlikleri, söyleşiler ve DJ performanslarıyla da eğlencenin ve keyifli vaktin tadını çıkaracak.
MÜZİK ŞÖLENİ YAŞANACAK
Dopdolu etkinlikte farklı türlerden Türk müziğinin gözde sesleri, Bursalılar ile buluşacak. Festivalin ilk gününde Türk rock müziğine uzun yıllardır damga vuran Duman sahne alacak. Duman, geçmişten günümüze şarkılarıyla Bursalılara unutulmaz anlar yaşatacak. Türk müziğinin usta isimlerinden Ceza da, ilk günün heyecanına ortak olacak. Bursa'daki coşkusuyla adından söz ettiren Ceza, performansını Bursalılar için sergileyecek. 'Giderdi Hoşuna' ile müzik listelerinde zirveleri gören Yaşlı Amca grubu da, ilk gün dinleyicilerinin karşısına çıkacak. Özgün yorumları ve performanslarıyla öne çıkan Sufle, Hedonutopia ve Emre Felde, festivalin ilk gün coşkusunu yaşatacak.
ÖNEMLİ İSİMLER VAR
Yine festivalin ikinci gününde de müzik severler, farklı müzik türlerinin tadına varacak. Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Emre Aydın'ın yanı sıra; son dönemlerin çıkış yakalayan grubu Madrigal, dinleyicileriyle buluşacak. Sahnedeki enerjisiyle dikkatleri üzerine çeken Uzide, popüler şarkılarıyla festivaldeki coşkuyu artıracak. 'Kusura Bakma' adlı şarkısıyla yükselişe geçen Tuğkanda, 'Ele Layık' gibi en çok dinlenen şarkılarını Bursalılar için söyleyecek. Günün gündüz seansında; Mavi Gri ve Elçin Orçun da sergileyecekleri performanslarla katılımcıların içini ısıtacak.
FESTİVALİN FİNAL GÜNÜ COŞKUYU ARTIRACAK
Festival, son gününde kapanışını ise çok özel sahneler ile gerçekleştirecek. Konserlerinde hayranlarıyla bütünleşen ve performansıyla da tam not alan SagopaKajmer, Bursalılara unutulmaz anlar yaşatacak. 'Sen Varsın Diye' ve 'Boş Gemiler' başta olmak üzere birçok başarılı şarkıya imzalarını atan Yüzyüzeyken Konuşuruz da,müzikseverlere renkli anlar sunacak. Yine son dönemlerin başarılı isimlerinden Anıl Piyancıda, hayranlarıyla bir araya gelecek. 'Beni Kendinden Kurtar', 'Her Gece' ve 'Kalbinde Birileri Var' adlı şarkılarıyla saygınlık uyandıran, Bursa'da son olarak sahne aldıkları Açık Hava Tiyatrosu'nda da dinleyicilerini büyüleyen Perdenin Ardındakiler de, Bursalılara festival keyfini sergileyecek. Soft Analog ve Melisa Karakurtda, festivalin son gününde performanslarını müzikseverler için gerçekleştirecek.

Uludağ Yaz Festivali Programı;
5 Ağustos: Duman / Ceza / Yaşlı Amca / Sufle / Hedonutopia / Emre Fel
6 Ağustos: Emre Aydın / Uzi / Madrigal / Tuğkan / Mavi Gri / Elçin Orçun
7 Ağustos: Yüzyüzeyken Konuşuruz / SagopaKajmer / Anıl Piyancı / Perdenin Ardındakiler / Soft Analog / Melisa Karakurt

Eklenme: 2022.08.03 13:38
Son Güncellenme: 2022.08.03 14:20
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

TKB'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel coşku...
TKB'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel coşku...