Türkün Holding 2016'ya erken merhaba dedi...

Türkün Holding'in 4. nucu geleneksel yılbaşı yemeği tüm üst düzey yöneticilerin katılımıyla Crowne plaza otel'de gerçekleştiridi.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
Türkün Holding'in 4. ncu geleneksel yılbaşı yemeği tüm üst düzey yöneticilerin katılımıyla Crowne Plaza otel'de gerçekleştiridi.
Türkün Holding üst düzey yöneticilerinin katılım gösterdiği ve her yıl düzenlenen yeni yılı karşılama yemeği Crown Plaza'da gerçekleştirildi. Önceki yıllarda olduğu gibi firmaların yönetim kurulu üyeleri ile tüm yöneticilerin ve ofis çalışanlarının yer aldığı organizasyonda Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün, "Sektörümüzde dünyanın en önemli üreticilerinin başındayız. Ama her zaman bulunulan yerle yetinmeyip daha da iyiyi hedeflemeliyiz" dedi. Neşe içinde geçen gecede Türkün Holding çalışanlaından oluşan Türkün Holding Türk Sanat Müziği Korosu muhteşem bir bir müzik ziyafeti çekti. Söylenen şarkılar sonrasında tüm koro elemanlarına sertifikalarını veren Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün 'ağzınıza sağlık' demekten kendini alamadı. Gecenin sonunda ise yeni yıl pastasını Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün ile yönetim kurulu üyeleri birlikte kesti.

Eklenme: 2015.12.25 09:28
Son Güncellenme: 2015.12.25 09:46
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

"Bir Ulus Uyanıyor" dünya prömiyeri Bursa'da...
"Bir Ulus Uyanıyor" dünya prömiyeri Bursa'da...