TAD Bursa Şubesi eğitime verdiği desteği sürdürüyor...

TAD Bursa Şubesi eğitime verdiği desteği sürdürerek yeni bir projeye daha imzasını attı. 'Gelecek Senin Ellerinde' adlı projede geleceğimizin teminatı çocuklarımızın verdikleri mesajlar ile çekilen temalı fotoğraflarına anneler çocukların geleceklerini garanti aldıklarına dair imza attılar. 

TAD Bursa Şubesi eğitime verdiği desteği sürdürerek yeni bir projeye daha imzasını attı. 'Gelecek Senin Ellerinde' adlı projede geleceğimizin teminatı çocuklarımızın verdikleri mesajlar ile çekilen temalı fotoğraflarına anneler çocukların geleceklerini garanti aldıklarına dair imza attılar.  22 Nisan 'da Korupark AVM'de düzenlenen 'Gelecek Senin Ellerinde' adlı fotoğraf sergisine TAD üyelerinin yanı sıra anneler yoğun ilgi gösterdi.
Korupark AVM'de düzenlenen 'Gelecek Senin Ellerinde' sergisinin açılış kokteylinde TAD Bursa Şubesi Başkanı Hande Gençosman geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak projeye destek veren herkese teşekkürlerini sundu. Çocuklarının fotoğraflarının altına imzalarını atan anneler duygusal anlar yaşadı. TAD Bursa Şubesi Başkanı Hande Gençosman Korupark AVM adına Feyza Acar'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı haftası boyunca sergilenecek olan 'Gelecek Senin Ellerinde' adlı fotoğraf sergisinin geliri ise Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi'nin eğitim fonuna aktarılacaktır.

Eklenme: 2016.04.28 13:32
Son Güncellenme: 2016.04.28 13:55
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Moda dünyası bu tasarımları konuşuyor!
Moda dünyası bu tasarımları konuşuyor!