RUMELİSİAD'ın renkli yılbaşı balosu

RUMELİSİAD, Almira Otel Büyük Salon'da üyelerine yeni yıl kutlaması düzenledi. 91. nci Rumeli buluşması ve Yeni Yıl balosuna tüm üyeler ve eşlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

ERSEL NALBANT/BURSADA BUGÜN
RUMELİSİAD, Almira Oteli Büyük Salon'da üyelerine yeni yıl kutlaması düzenledi. 91. Nci Rumeli Buluşması ve Yeni Yıl balosuna tüm üyeler ve eşlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, , "Düzenlediğimiz 91.nci Rumeli Buluşmasında tüm üyelerimizi eşlerinin bir arada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. 2023 yılının tüm üyelerimizin bol kazançlı geçirmesini temenni ediyorum" diye konuştu. Başkan Zarif alp'in konuşmasının ardından RUMELİSİAD'a yeni üye olan yeni üyeler Zehra Hürsever , Cem Kapiton, Yasin Öztürk, Salih Saygın, İlhan Aydın, Adil Bayramoğlu, Recep Güleryüz, Hakan Turhan ve Umut Özkan'ın üyelik rozetleri talıldı. Gecenin finalinde ise ünlü sanatçı Işın Karaca sahne aldı. Işın Karaca seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla konukları coşturmasını bildi. Pisti bir an olsun boş bırakmayan RUMELİSİAD üyeleri ve eşleri renkli görüntüler oluşturdu.
Özel hazırlanan şapkalar açık arttırmada satıldı
Düzenlenen gecede Formula pilotlarının giydiği 3 adet Prelli şapkayı açık artırmada 10 bin Liraya Serhat Aytı, 15 bin Liraya Mehmet Şimşek ve 20 bin Liraya Enser Akar aldı.

Eklenme: 2022.12.25 02:13
Son Güncellenme: 2023.01.03 16:24
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

"Bir Ulus Uyanıyor" dünya prömiyeri Bursa'da...
"Bir Ulus Uyanıyor" dünya prömiyeri Bursa'da...