RUMELİSİAD'ın renkli yılbaşı balosu....

RUMELİSİAD, Almira Otel Büyük Salon'da üyelerine yeni yıl kutlaması düzenledi. 54. NCU Rumeli Buluşması ve Yeni Yıl balosuna tüm üyeler ve eşlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

ERSEL NALBANT/BURSADABUGUN.COM
RUMELİSİAD, Almira Oteli Büyük Salon'da üyelerine yeni yıl kutlaması düzenledi. 54. NCU Rumeli Buluşması ve Yeni Yıl balosuna tüm üyeler ve eşlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, "Türkiye ekonomisine her yıl milyarca dolar katma değer üreten, Balkan kökenli Türk iş dünyasının temsilcileri olarak, Balkan ülkelerine yönelik girişimciliğin teşvik edilmesi noktasında hepimize önemli görevler düşüyor. Bu doğrultuda çeşitli projeler geliştirerek, Türkiye'nin 2023 hedeflerine paralel, hem Balkan ülkelerinde var olan potansiyeli harekete geçirmek, hem de kültürlerarası bağın gelişimine katkı sağlayarak bir bilinç oluşturmak için adımlar atıyoruz" dedi.

2016 yılını tüm üyelerimizin bol kazançlı geçirmesini temenni ediyorum"
Tüm üyelerinin yeni yılını kutlayan Kılıkçıer, "Balkan ülkeleriyle gerçekleştirilecek yeni işbirliklerine alt yapı sağlayarak, ortaya koyacağımız somut projelerle birlikte, her türlü platformda paydaşlarının sesi olmaya devam edecek. 2016 yılını tüm üyelerimizin bol kazançlı geçirmesini temenni ediyorum" diye konuştu. Renkli görüntülerin yaşandığı gecede folklor gösterilerine yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
Gallis Sahne aldı...
Düzenlenen gecede ünlü Yunan sanatçı Galli sahne aldı. Gallis seslendirdiği Yunanve Türkçe şarkılarla konukları coşturmasını bildi. Pisti bir an olsun boş bırakmayan RUMELİSİAD üyeleri ve eşleri renkli görüntüler oluşturdu.
15 bin LirayaTimur Noyan aldı.
2010 yılında şampiyon olan Bursaspor'un şampiyonluk maçını oynadığı gecede kaptan Ömer Erdoğan'ın giydiği forması açık artırmaya çıkarıldı. Düzenlenen açık artırmada böylesine büyük anlam taşıyan formaya Timur Noyan açık arttırmada 15 bin TL vererek formanın sahibi oldu.

Eklenme: 2015.12.28 10:08
Son Güncellenme: 2015.12.28 15:46
Kategori: Cemiyet

Öne Çıkan Galeriler

Kuzey onuruna görkemli gece
Kuzey onuruna görkemli gece